Post Fórum - Ako nastartovat pocitac - windows XP
POST.SK Fórum Hľadať POST.SK Fórum Archív 2002 - 2007  
POST.SK Fórum Post Fórum > Počítače > Windows > Ako nastartovat pocitac - windows XP
  Predchádzajúca téma   Nasledujúca téma
Autor
Téma    Prida? príspevok k tejto téme
jasrad
Pokročilý

Registrovaný: Aug 2004
Príspevkov: 63

Ako nastartovat pocitac - windows XP

Ahojte, vcera som si stiahol microsoft updates zo siete a potom restartoval pocitac. Viac sa mi nerozbehol. Presiel iba cez ciernu obrazovku, kde este pisalo windows xp a potom ked uz mal sa pohnut dalej, tal len na kratko blikla modra obrazovka s nejakym chybovym hlasenim a restartol sa pocitac a potom stale dokola to iste.... Skusal som nabehnut aj cez safe mode, a dalsie moznosti, ale nic...ked som dal nabehnut cez safe mode, len tam vypisovalo rozne instrukcie a potom to zamrzlo....

Neviem pred casom som mal backdoor v pocitaci a zdalo sa ze som sa ho zbavil, ale mozno nie a toto je vysledok...

Viete niekto poradit ako dalej? Ako to mozem ozivit? Nejake bootovacie CD? Alebo bootovaci antivir? Nechcem formatovat, alebo instalovat od znova, kedze mam na disku vela suborov, ktore potrebujem...

Dakujem za akekolvek rady.
Rado.

Oznámiť tento príspevok moderátorovi | IP adresa: zaznamenaná

Old Post 12-11-2009 09:27
jasrad nie je prihlásený(á) Kliknutím sem si môžete pozrieť profil užívateľa jasrad Kliknite sem a pošlite užívateľovi jasrad súkromnú správu. Vyhľadať viac príspevkov od užívateľa jasrad Pridať užívateľa jasrad medzi kamarátov Editovanie/Vymazanie príspevku
sshock
Člen

Registrovaný: Aug 2007
Príspevkov: 100

Nechcem Ta strasit, ale reinstalacii sa asi nevyhnes, mal som podobny problem.
Ale v prvom rade by som vyskusal last good configuration, alebo skus este SFC.exe utilitku (nahradi poskodene subory novymi z cd)
A potom na buduce nepodcenovat zalohovanie.

Oznámiť tento príspevok moderátorovi | IP adresa: zaznamenaná

Old Post 12-11-2009 12:24
sshock nie je prihlásený(á) Kliknutím sem si môžete pozrieť profil užívateľa sshock Kliknite sem a pošlite užívateľovi sshock súkromnú správu. Vyhľadať viac príspevkov od užívateľa sshock Pridať užívateľa sshock medzi kamarátov Editovanie/Vymazanie príspevku
jasrad
Pokročilý

Registrovaný: Aug 2004
Príspevkov: 63

skusal som aj last good configuration a nic..a ako spustim tu SFC.exe? z DOSu?alebo si nejako vytvorim bootovacie CD?

Oznámiť tento príspevok moderátorovi | IP adresa: zaznamenaná

Old Post 12-11-2009 12:36
jasrad nie je prihlásený(á) Kliknutím sem si môžete pozrieť profil užívateľa jasrad Kliknite sem a pošlite užívateľovi jasrad súkromnú správu. Vyhľadať viac príspevkov od užívateľa jasrad Pridať užívateľa jasrad medzi kamarátov Editovanie/Vymazanie príspevku
jasrad
Pokročilý

Registrovaný: Aug 2004
Príspevkov: 63

pozeram ze tu SFC utilitku pustim len vo windows...lenze tam sa ja nedostanem...
je nejaka moznost nabootovat PC pomocou nejakej standartnej bootovacej diskety? Lebo nemam ani CD, nic....

Oznámiť tento príspevok moderátorovi | IP adresa: zaznamenaná

Old Post 12-11-2009 14:55
jasrad nie je prihlásený(á) Kliknutím sem si môžete pozrieť profil užívateľa jasrad Kliknite sem a pošlite užívateľovi jasrad súkromnú správu. Vyhľadať viac príspevkov od užívateľa jasrad Pridať užívateľa jasrad medzi kamarátov Editovanie/Vymazanie príspevku
losy
Člen

Registrovaný: Apr 2007
Príspevkov: 221

Ahoj
Dr.Web LiveCD http://www.freedrweb.com/livecd/
Vypalit nabootovat a kontrola diskov co pojde liecit co nepojde zmazat ,ak win nenabehne>>opravna instalacia<<,,

______________________________________
Udělat cokoli blbuvzdorným je nemožné, protože blbci jsou ohromně vynalézaví

Oznámiť tento príspevok moderátorovi | IP adresa: zaznamenaná

Old Post 12-11-2009 16:24
losy nie je prihlásený(á) Kliknutím sem si môžete pozrieť profil užívateľa losy Kliknite sem a pošlite užívateľovi losy súkromnú správu. Navštívte stránku užívateľa losy Vyhľadať viac príspevkov od užívateľa losy Pridať užívateľa losy medzi kamarátov Editovanie/Vymazanie príspevku
lokkju
Člen

Registrovaný: Jun 2004
Príspevkov: 241

- v bios nastavit bootovanie z cd.
- nabootovat z CD, zvolit Recovery Console, prihlasit sa ako administrator. nabehne command prompt: C:\WINDOWS>
- vlozit prikaz : cd:\ teraz si na root-e disku c : C:\>
- vlozit prikaz: chkdsk /r
- vlozit prikaz: fixboot
- po jeho prevedeni vlozit do konzoly prikaz: exit
- PC pojde do restartu.
- v bios znova nastavit botovanie z hdd.
- ulozit volbu a znova restart v biose (save & exit, ci tak nejako)
- pocas startu windows mackas F8
- z boot menu zvolis "Last Known Good Configuration"

a uvidi sa :-)

______________________________________
pig me and the whore

Oznámiť tento príspevok moderátorovi | IP adresa: zaznamenaná

Old Post 12-11-2009 16:56
lokkju nie je prihlásený(á) Kliknutím sem si môžete pozrieť profil užívateľa lokkju Kliknite sem a pošlite užívateľovi lokkju súkromnú správu. Vyhľadať viac príspevkov od užívateľa lokkju Pridať užívateľa lokkju medzi kamarátov Editovanie/Vymazanie príspevku
jasrad
Pokročilý

Registrovaný: Aug 2004
Príspevkov: 63

kokso uz sa vzdavam..precital som stovky navodov, ale fakt neviem to boot CD vytvorit....mate niekto niekde soft, alebo jednoduchy navod ako to vytvorit?

Naposledy editoval jasrad dňa 12-11-2009 o 21:06

Oznámiť tento príspevok moderátorovi | IP adresa: zaznamenaná

Old Post 12-11-2009 20:39
jasrad nie je prihlásený(á) Kliknutím sem si môžete pozrieť profil užívateľa jasrad Kliknite sem a pošlite užívateľovi jasrad súkromnú správu. Vyhľadať viac príspevkov od užívateľa jasrad Pridať užívateľa jasrad medzi kamarátov Editovanie/Vymazanie príspevku
lokkju
Člen

Registrovaný: Jun 2004
Príspevkov: 241

ak ho nemas, tak si ho od niekoho pozicaj.

______________________________________
pig me and the whore

Oznámiť tento príspevok moderátorovi | IP adresa: zaznamenaná

Old Post 13-11-2009 16:42
lokkju nie je prihlásený(á) Kliknutím sem si môžete pozrieť profil užívateľa lokkju Kliknite sem a pošlite užívateľovi lokkju súkromnú správu. Vyhľadať viac príspevkov od užívateľa lokkju Pridať užívateľa lokkju medzi kamarátov Editovanie/Vymazanie príspevku
Johnny.Bravo
Člen

Registrovaný: Apr 2005
Príspevkov: 145

Bootovacie CD/DVD

ked mas instalacku win ta je automaticky bootovacia, to liveCD co tu dal losy, predpokladam ze image je tiez automaticky bootovatelny, tzn. staci vypalit ISO a uz to ide, a tretia varianta ak chces nabootovat cisto len DOS tak s tym ti pomoze obycajny NERO

______________________________________
johnny

Oznámiť tento príspevok moderátorovi | IP adresa: zaznamenaná

Old Post 14-11-2009 14:25
Johnny.Bravo nie je prihlásený(á) Kliknutím sem si môžete pozrieť profil užívateľa Johnny.Bravo Kliknite sem a pošlite užívateľovi Johnny.Bravo súkromnú správu. Vyhľadať viac príspevkov od užívateľa Johnny.Bravo Pridať užívateľa Johnny.Bravo medzi kamarátov Editovanie/Vymazanie príspevku
lokkju
Člen

Registrovaný: Jun 2004
Príspevkov: 241

ak ti nestartuje pc, tak ju tazko vytvoris. preto som ti napisal aby si si to pozical. nebolo to myslene ironicky.

______________________________________
pig me and the whore

Oznámiť tento príspevok moderátorovi | IP adresa: zaznamenaná

Old Post 14-11-2009 21:47
lokkju nie je prihlásený(á) Kliknutím sem si môžete pozrieť profil užívateľa lokkju Kliknite sem a pošlite užívateľovi lokkju súkromnú správu. Vyhľadať viac príspevkov od užívateľa lokkju Pridať užívateľa lokkju medzi kamarátov Editovanie/Vymazanie príspevku
jasrad
Pokročilý

Registrovaný: Aug 2004
Príspevkov: 63

no poskusal som vsetko, aj som nabootoval system pomocou ineho CD a poskusal 400 veci ako opravit bootovanie a nic..tak som si aspon pozalohoval data, ktore som potreboval a nanovo nainstaloval...vsetko super, az na to ze som si nezazalohoval kontakty v outlooku a ked som teraz napojil telefon na pocitac, tak nejakym zazrakom zmazalo vsetky kontakty v telefone...sila...a ked som pozeral fora na internete, tak nie som prvy...ale co uz, snad nejako nazbieram sily zajtra, pozajtra nanovo natukat vsetky kontakty do telefona....alebo ma niekto iny napad??

Oznámiť tento príspevok moderátorovi | IP adresa: zaznamenaná

Old Post 15-11-2009 18:19
jasrad nie je prihlásený(á) Kliknutím sem si môžete pozrieť profil užívateľa jasrad Kliknite sem a pošlite užívateľovi jasrad súkromnú správu. Vyhľadať viac príspevkov od užívateľa jasrad Pridať užívateľa jasrad medzi kamarátov Editovanie/Vymazanie príspevku
100RM
Začiatočník

Registrovaný: Jun 2006
Príspevkov: 5

Po restarte stlac F8 a vyber si moznost Nepovolit restart po chybe (Dont restart after error) alebo nieco podobne. Takto sa po chybe dostanes na BSOD (modru obrazovku smrti), kde budes mat vypisane cislo chyby 0F..... Tuto chybu zadaj do googlu a pohladaj kde je pricina. Mozno ti chyba len nejaky subor, ktory treba stiahnut z ineho PC a cez prikazovy riadok nakopirovat do tvojho PC a mas pokoj.

______________________________________
BMW E36 323i Coupe

Oznámiť tento príspevok moderátorovi | IP adresa: zaznamenaná

Old Post 20-11-2009 12:48
100RM nie je prihlásený(á) Kliknutím sem si môžete pozrieť profil užívateľa 100RM Kliknite sem a pošlite užívateľovi 100RM súkromnú správu. Vyhľadať viac príspevkov od užívateľa 100RM Pridať užívateľa 100RM medzi kamarátov Editovanie/Vymazanie príspevku
Migrena
Pokročilý

Registrovaný: Apr 2008
Príspevkov: 97

nešťastný Pad systemu

Zdravim.

Mam notebok HP Compaq nx8220 a po jednej modrej obrazovke viac nenabehol. vypisuje, ze postrada alebo je chybny podadresar system adresaru system 32.

Nasiel som na googli ako to odstranit, ale notebook sa neda nabootovat asni z cd ani z usb, bios ponuka len bootovanie z hdd, usb hdd, usb floppy a usb superdisc.

Poradte prosim, ci sa neda ten system nahodit bez pouzitia externych zariadeni.
Prosim, je to dost surne.

______________________________________
"Nie je hanbou spadnúť, hanbou je nepokúsiť sa vstať."

Oznámiť tento príspevok moderátorovi | IP adresa: zaznamenaná

Old Post 17-05-2010 12:46
Migrena nie je prihlásený(á) Kliknutím sem si môžete pozrieť profil užívateľa Migrena Kliknite sem a pošlite užívateľovi Migrena súkromnú správu. Vyhľadať viac príspevkov od užívateľa Migrena Pridať užívateľa Migrena medzi kamarátov Editovanie/Vymazanie príspevku
Migrena
Pokročilý

Registrovaný: Apr 2008
Príspevkov: 97

Tak bootovanie z USB by už šlo. Ale nikde naokolo nemám počítač, kde by sa dalo bootovateľné USB vytvoriť....

______________________________________
"Nie je hanbou spadnúť, hanbou je nepokúsiť sa vstať."

Oznámiť tento príspevok moderátorovi | IP adresa: zaznamenaná

Old Post 17-05-2010 14:13
Migrena nie je prihlásený(á) Kliknutím sem si môžete pozrieť profil užívateľa Migrena Kliknite sem a pošlite užívateľovi Migrena súkromnú správu. Vyhľadať viac príspevkov od užívateľa Migrena Pridať užívateľa Migrena medzi kamarátov Editovanie/Vymazanie príspevku
Migrena
Pokročilý

Registrovaný: Apr 2008
Príspevkov: 97

Tak problem som vyriesil prechodom na ubuntu 10.4.

Btw. z tej CD romky ide bootovať.

______________________________________
"Nie je hanbou spadnúť, hanbou je nepokúsiť sa vstať."

Oznámiť tento príspevok moderátorovi | IP adresa: zaznamenaná

Old Post 23-05-2010 14:19
Migrena nie je prihlásený(á) Kliknutím sem si môžete pozrieť profil užívateľa Migrena Kliknite sem a pošlite užívateľovi Migrena súkromnú správu. Vyhľadať viac príspevkov od užívateľa Migrena Pridať užívateľa Migrena medzi kamarátov Editovanie/Vymazanie príspevku
   Pridať príspevok k tejto téme
  Predchádzajúca téma   Nasledujúca téma
Poslať túto tému e-mailom

Skok na iné témy: