Post Fórum - čO SA Mi NA FóRE Páči
POST.SK Fórum Hľadať POST.SK Fórum Archív 2002 - 2007  
POST.SK Fórum Post Fórum > Rôzne > Chatové údolie > čO SA Mi NA FóRE Páči
Stránky (2): « 1 [2]   Predchádzajúca téma   Nasledujúca téma
Autor
Téma    Prida? príspevok k tejto téme
sani
Elitný člen

Príspevkov: 690

Marton

Sorry.
Ale s kerej matere vlastne si ?
To chcem vedieť aby som lepšie pochopil (ešte sa mi to nikdy nepodarilo a to nielen v spojení s tebou) tvoje myšlienkové pochody, trávenie a vylučovanie.

Iskrička

Já mam šikmé oči (sek čov čan), bývam na najväčšom sídlisku v Prešove kde nám konečne postavili aj kino. Doteraz som sa tu fakt cítil ako v tej mnohokrát spomínanej riti.

Oznámiť tento príspevok moderátorovi | IP adresa: zaznamenaná

Old Post 29-09-2008 20:26
sani nie je prihlásený(á) Kliknutím sem si môžete pozrieť profil užívateľa sani Kliknite sem a pošlite užívateľovi sani súkromnú správu. Navštívte stránku užívateľa sani Vyhľadať viac príspevkov od užívateľa sani Pridať užívateľa sani medzi kamarátov Editovanie/Vymazanie príspevku
marton
Elitný člen

Príspevkov: 848

ad

Ale s kerej matere vlastne si ?

s mojej vlastnej - Viery
------------------------------------------------------
To chcem vedieť aby som lepšie pochopil (ešte sa mi to nikdy nepodarilo a to nielen v spojení s tebou) tvoje myšlienkové pochody, trávenie a vylučovanie.

joj - to je aj pre mňa záhada - moje myšlienkové pochody. Akurát som sporzoroval že to čo vylučujem dosť záleží na tom čo trávim - teda - /a to sa dostávam už na záver svojej ANALÝZY/ - to potom priamoúmerne zodpovedá tomu čo zjem a vypijem

S JEDINNOU VÝNIMKOU!!!! sú chvíle keď vylučujem niečo čo nemá s močom /a exkrementami /nič spoločné, a cítim pri tom bohouskú úlavu - no za otca neviem čo mám zožrať alebo vypiť aby sa to opakovalo čo najčastejšie

Naposledy editoval marton dňa 30-09-2008 o 07:04

Old Post 30-09-2008 07:01
marton nie je prihlásený(á) Kliknutím sem si môžete pozrieť profil užívateľa marton Kliknite sem a pošlite užívateľovi marton súkromnú správu. Vyhľadať viac príspevkov od užívateľa marton Pridať užívateľa marton medzi kamarátov Editovanie/Vymazanie príspevku
Banff
Super Moderator

Príspevkov: 4774

quote:
... cítim pri tom bohouskú úlavu - no za otca neviem čo mám zožrať alebo vypiť aby sa to opakovalo čo najčastejšie
Skus zacat 2 dcl cerveneho vinka mozno sa ti to osvedci
... len nemozes prve 2 dcl zalievat dalsimi a dalsimi... az do neurcitku... ci do nemoty
To by si potom pocitil ulavu pri uplne inej cinnosti
... a k tej, pri ktorej citis ulavu "bohouskú" by si sa s velkou pravdepodobnostou ani len nedostal

Old Post 30-09-2008 08:08
Banff nie je prihlásený(á) Kliknutím sem si môžete pozrieť profil užívateľa Banff Kliknite sem a pošlite užívateľovi Banff súkromnú správu. Navštívte stránku užívateľa Banff Vyhľadať viac príspevkov od užívateľa Banff Pridať užívateľa Banff medzi kamarátov Editovanie/Vymazanie príspevku
iskrička
Banned

Príspevkov: 1409

marton

quote:
ja som koňarom telom aj dušou - alebo aj vraňarom

ja,som tiež"koňar" aj "vraňar"a hlavne to,čo poslednie 3 písmená naznačujú "huncokar "
ináč neviem,čo je presne huncokar:má to snáď spoločné niečo s týmto? Tu

sani

Bývam :na najnovšej ulici v našej peknej dedine,ktorá ešte patrí ku"koňarom",ale bližšie mám už ku"vraňarom" a som "kar" nemáme u nás síce dokončenú kanalizáciu,ale mám krásny výhľad na Slanské vrchy...
a ináč: aj taká s prepáčením riť je vzácnosť,lebo bez nej, by sa nedalo..

Old Post 30-09-2008 09:38
iskrička nie je prihlásený(á) Kliknutím sem si môžete pozrieť profil užívateľa iskrička Kliknite sem a pošlite užívateľovi iskrička súkromnú správu. Vyhľadať viac príspevkov od užívateľa iskrička Pridať užívateľa iskrička medzi kamarátov Editovanie/Vymazanie príspevku
marton
Elitný člen

mne sa na fore páči

že sa téma zvrtne ako lodná vrtula - a že ak boh dá tak sa v téme "čo sa mi na fore páči?" dozviem odpoveď na otázku - skade kua je to ten HUNCOKÁR !!!???
----------------------------------
ad - 2 dc červeného

som sebe dávau často - ale analýza dokázala že u mňa to vplyv /pozitívny/ nemá

iba ak by som mau nalievať dakoho druhého

no taký krepí niesom

Naposledy editoval marton dňa 30-09-2008 o 10:07

Old Post 30-09-2008 10:03
marton nie je prihlásený(á) Kliknutím sem si môžete pozrieť profil užívateľa marton Kliknite sem a pošlite užívateľovi marton súkromnú správu. Vyhľadať viac príspevkov od užívateľa marton Pridať užívateľa marton medzi kamarátov Editovanie/Vymazanie príspevku
Banff
Super Moderator

Príspevkov: 4774

Priatel google hovori, ze pomenovanie Huncokár je slovenská skomolenina slova Holz-. hacker – drevorubač.

Old Post 30-09-2008 10:10
Banff nie je prihlásený(á) Kliknutím sem si môžete pozrieť profil užívateľa Banff Kliknite sem a pošlite užívateľovi Banff súkromnú správu. Navštívte stránku užívateľa Banff Vyhľadať viac príspevkov od užívateľa Banff Pridať užívateľa Banff medzi kamarátov Editovanie/Vymazanie príspevku
marton
Elitný člen

veľký úsmev pomerne živo

si predstavujem Elfanta so sekerou v ruke

obďaleč je studňa a pri ňom stojí v policajnej čiapke mjr. Zeman, elfoš má sklonenú hlavu a bezducho hompála zakrvavenou sekerou popred svoje nohy. Smutným hlasom opakuje

............musel jsem to udělat.............musel jsem to udělat.............

Old Post 30-09-2008 10:32
elfant
Správca skladu

Príspevkov: 6007

quote:
Priatel google hovori, ze pomenovanie ...

Guglos tiez nemusi vediet vsetko
je to skomolenina z niecoho ineho
Okrem toho podla teorie, ze huncokar je drevorubac, by som mal pochadzat odniekial z Vernara, aj ked drevorubacov bola po celom Slovensku plna rit ...

Old Post 30-09-2008 12:35
elfant nie je prihlásený(á) Kliknutím sem si môžete pozrieť profil užívateľa elfant Kliknite sem a pošlite užívateľovi elfant súkromnú správu. Vyhľadať viac príspevkov od užívateľa elfant Pridať užívateľa elfant medzi kamarátov Editovanie/Vymazanie príspevku
marton
Elitný člen

teda

aj Bratislava????

Old Post 30-09-2008 12:42
elfant
Správca skladu

Bratislava je plna vselicoho

ale tot so sa pocudoval ze preco sa vychodnari tak stazuju ze na nich v Bratislave kaslu
sak tu maju uz aj velvyslanectvo

Idem tot po Medennej a tam na jednom palaci tabula jak hrom, a na nej napisane, ze Klub vychodniarov
aj s erbom

tak co sa o nich nestaraju, ked tu maju aj lobisticky klub rovno v Starom meste ?

BTW, mam kamarata co sa cely zivot zivi ako drevorubac a byva v panelaku v Dubravke

Old Post 30-09-2008 13:04
elfant nie je prihlásený(á) Kliknutím sem si môžete pozrieť profil užívateľa elfant Kliknite sem a pošlite užívateľovi elfant súkromnú správu. Vyhľadať viac príspevkov od užívateľa elfant Pridať užívateľa elfant medzi kamarátov Editovanie/Vymazanie príspevku
marton
Elitný člen

šak dúbravka

musí tam byť aspoň 100 dubov - NEEE???

Old Post 30-09-2008 13:56
elfant
Správca skladu

neratal som ich, ale sak niekomu stacili len tri a zije z toho cely zivot

Old Post 30-09-2008 14:08
Pink
Banned

Príspevkov: 4555

mne sa na tomto fóre pači

ako super sa vyvinie kazda tema.. keby toto nemalo nazov, tak neviem, o com to je... salma bude mat radost..

18.06.2002 - 28.02.2011

Old Post 30-09-2008 14:43
Pink nie je prihlásený(á) Kliknutím sem si môžete pozrieť profil užívateľa Pink Kliknite sem a pošlite užívateľovi Pink súkromnú správu. Vyhľadať viac príspevkov od užívateľa Pink Pridať užívateľa Pink medzi kamarátov Editovanie/Vymazanie príspevku
elfant
Správca skladu

sak preto to aj skoncilo v chatovom udoli
tu sa aj ta prasiva Bratislava da tolerovat ako tak

Old Post 30-09-2008 14:51
marton
Elitný člen

hej

3 duby, dúbravka, dúbravica, dubník, dubová ............

kým to šecko vypílime - bude euro striedať čínsky mňang /alebo čím tam kua platia/

Old Post 30-09-2008 15:16
sani
Elitný člen

Príspevkov: 690

Marton

Takže z môjho súkromného almanachu som vyčítal že potomkovia Vier majú sviežu pamäť a kladný postoj k životu. Trávenie sa skladá z bachora, knihu maju v sekretári a čepiec len potomkovia ženského rodu. Vylučovanie pravidelné s primeraným smradom a široký prúd močenia. Najdôležitejší orgán nosia v predu na ľavej strane a pre vyváženie tela v pravom zadnom vrecku nosia peňaženku. Nižšie spomínané vylučovanie je rôznorodé a je priamo úmerne prestávkam medzi jednotlivými vylučovaniami. V zátvorke mám ešte napísané že vekom toto vylučovanie slabne až do úplného vylúčenia s funkcii organizmu.

Old Post 30-09-2008 17:24
sani nie je prihlásený(á) Kliknutím sem si môžete pozrieť profil užívateľa sani Kliknite sem a pošlite užívateľovi sani súkromnú správu. Navštívte stránku užívateľa sani Vyhľadať viac príspevkov od užívateľa sani Pridať užívateľa sani medzi kamarátov Editovanie/Vymazanie príspevku
salmonela
Bad Ghost of Post

Príspevkov: 353

šípka pacilo sa mi vselico

a najma moj oblubeny smajlik
<- no cely JA

Old Post 28-02-2011 22:07
salmonela nie je prihlásený(á) Kliknutím sem si môžete pozrieť profil užívateľa salmonela Kliknite sem a pošlite užívateľovi salmonela súkromnú správu. Vyhľadať viac príspevkov od užívateľa salmonela Pridať užívateľa salmonela medzi kamarátov Editovanie/Vymazanie príspevku
   Pridať príspevok k tejto téme
Stránky (2): « 1 [2]   Predchádzajúca téma   Nasledujúca téma
Poslať túto tému e-mailom

Skok na iné témy: