Post Fórum - Hernia disku
POST.SK Fórum Hľadať POST.SK Fórum Archív 2002 - 2007  
POST.SK Fórum Post Fórum > Medicína a zdravie > Zdravotné problémy > Hernia disku
  Predchádzajúca téma   Nasledujúca téma
Autor
Téma    Prida? príspevok k tejto téme
risisicek
Začiatočník

Príspevkov: 5

Hernia disku

Ahojte, nejaký ten rok, rok a pol ma pobolieva v oblasti krížov..Tak som šiel k lekárovi, potom k neurologičke, tá ma poslala na CT a zistili mi Paramediálnu herniu disku L4/L5 vľavo. Schmorlov uzol na kaud. hrane tela stavca L3.
Neurologička mi nepovedala čo to je, možno aj áno, ale nie ľudskou rečou Len mi povedala, aby som plával..veľa plával. Môžete mi prosím priblížiť, čo mi to vôbec zistili? Plus nejaké rady ako to liečiť..ďakujem Vám moc..

Oznámiť tento príspevok moderátorovi | IP adresa: zaznamenaná

Old Post 08-02-2011 21:38
risisicek nie je prihlásený(á) Kliknutím sem si môžete pozrieť profil užívateľa risisicek Kliknite sem a pošlite užívateľovi risisicek súkromnú správu. Vyhľadať viac príspevkov od užívateľa risisicek Pridať užívateľa risisicek medzi kamarátov Editovanie/Vymazanie príspevku
Banff
Super Moderator

Príspevkov: 4774

Skus si napisat svoju diagnozu do google a tam ti to "vyhodi" mnozstvo odkazov ...

... aj od ludi, ktori tuto, ci podobnu diagnozu maju ... cviky, nazory na operaciu ... atd.
/diagnoza by mala, ci mohla zniet "vyskocena platnicka"/

Old Post 09-02-2011 10:01
Banff nie je prihlásený(á) Kliknutím sem si môžete pozrieť profil užívateľa Banff Kliknite sem a pošlite užívateľovi Banff súkromnú správu. Navštívte stránku užívateľa Banff Vyhľadať viac príspevkov od užívateľa Banff Pridať užívateľa Banff medzi kamarátov Editovanie/Vymazanie príspevku
rak6633
Začiatočník

Príspevkov: 9

pricinou je ochabnutie mikrosvalov ktore drzia stavce v spravnej polohe tieto pri beznom zivote nepouzivame
zavisi od veku ale urcite pomoze pohyb to nemusi byt len plavanie ako ti doporucil lekar
jednoduche cviky aj bez naradia mozes robit aj doma na podlahe
potebujes posilnit svalovy korzet

Old Post 09-02-2011 16:05
rak6633 nie je prihlásený(á) Kliknutím sem si môžete pozrieť profil užívateľa rak6633 Kliknite sem a pošlite užívateľovi rak6633 súkromnú správu. Vyhľadať viac príspevkov od užívateľa rak6633 Pridať užívateľa rak6633 medzi kamarátov Editovanie/Vymazanie príspevku
kavemi
Elitný člen

Príspevkov: 963

Na posilnenie chrbtoveho svalstva existuje velmi vhodne cvicenie s elastickym lanom.Ked chces tak si lano a knihu na cvicenie mozes objednat cez net.
http://www.smsystem.cz/index_soubor...eri%C3%A1lu.htm

Old Post 11-02-2011 17:14
kavemi nie je prihlásený(á) Kliknutím sem si môžete pozrieť profil užívateľa kavemi Kliknite sem a pošlite užívateľovi kavemi súkromnú správu. Vyhľadať viac príspevkov od užívateľa kavemi Pridať užívateľa kavemi medzi kamarátov Editovanie/Vymazanie príspevku
   Pridať príspevok k tejto téme
  Predchádzajúca téma   Nasledujúca téma
Poslať túto tému e-mailom

Skok na iné témy: